Muzika
0

Klix.ba i Sensation poklanjaju ulaznice za Brodolom party

Klix.ba
Dubioza Kolektiv, DJ James Zabiela, DJ Joeski i mnogi drugi domaći i strani muzički izvođači nastupit će na ovogodišnjem Brodolom partyu.

Mega popularno piće Sensation i Klix.ba poklanjaju 5x2 ulaznice za DAN I i 5x2 ulaznice za DAN II Brodolom Partya Tuzla, koji će se održati 22. i 23 jula 2016. na Šićkom Brodu.

Pošaljite svoje ime, prezime, e-mail adresu i kontakt telefon na [email protected] (sa napomenom "Brodolom") i odgovorite koji po redu Brodolom se održava ove godine. Tačnim odgovorom na pitanje dobivate 2 ulaznice za najbolji provod ovog ljeta.

Razbijte monotoniju svakodnevnice uz odličnu zabavu koju garantira jedan od najvećih događaja na otvorenom u BiH uz poznata imena iz svijeta muzike, kao što su planetarno poznati domaći bend Dubioza Kolektiv, DJ James Zabiela, DJ Joeski i mnogi drugi!

Muzički spektakl kojem je jedan od sponzora i SENSATION, održava se već niz godina te je postao regionalno poznat i svake godine dovodi poznata muzička imena iz regije i svijeta. Oslobodite svoja čula egzotičnim okusima Sensationa i opustite se uz zvukove koji dolaze sa Live stagea i Stagea elektronske muzike.

Imena dobitnika će biti objavljena 20.07.2016.