Kako izgledaju prvi dani sarajevskog Oktobar Festa

Kako izgledaju prvi dani sarajevskog Oktobar Festa
243
I. P.
7.10.2019. u 13:39
30
komentara
243

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Kako su organizatori i obećali, jedna od najboljih zabava u gradu proteka četiri dana bila je na Sarajevo Oktobar Festu, koji je 3. oktobra počeo sa održavanjem na platou Skenderija.
Sudeći po startu festivala, sasvim sigurno je da će to biti 25 dana provoda uz pregršt sadržaja, bogat izbor piva i hrane, te nastupa popularnih bendova i tematskih večeri.

"Ni kiša i naglo zahlađenje nije moglo da utiče na pozitivnu energiju i odličnu atmosferu na prvom Sarajevo Oktobar Festu. Mnogobrojni posjetitelji su uživali u bogatoj ponudi piva, ukuse hrane, ali i u našoj Fun Zoni", kažu organizatori.

Sve to je začinjeno kvalitetnom muzikom, te se tako proteklih dana zaplesalo uz Selama Tufekčića, hitove 80-ih i 90-ih...Dobili smo i prvog dobitnika nagrade jednog od naših sponzora, Carlsberga, koji će Novu godinu dočekati u čarobnom Istanbulu.

"Pored odlične zabave, festival svakako treba posjetiti i zbog brojnih, vrijednih nagrada naših sponzora, koji su se potrudili da goste Sarajevo Oktobar Festa obraduju zaista vrijednim poklonima. Važno je napomenuti i da se naš šator grije na specijalne vanjse grijalice, pa da kod nas ni u kojem smislu „nema zime“. Večeras plešemo uz hitove 90-ih i nagrađujemo najoriginalnije odjevenog gosta. Već sutra ćemo imati priliku uživati u live nastupu popularnog sastava NOBS, a u srijedu vas na Sarajevo Oktobar Festu zabavljaju sjajni momci grupe ProRocks", najavljuje PR festivala Semina Muminović.
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...