5. i 6. jula
42

From Herz with Love festival na najvišoj pozornici grada Mostara

N. O.
Ljeto je rezervirano za treće izdanje festivala koji počinje od 05. do 06. jula, a svake godine iznova osvaja srca publike svojim atraktivnim lokacijama i fenomenalnim DJ-evima i producentima iz regiona i svijeta - From Herz with Love.

Ovogodišnje izdanje From Herz with Love festivala rasplesat će posjetitelje na najvišoj open air pozornici grada Mostara pod zvijezdama – Fortici, prepoznatoj kao jedna od pet najljepših turističkih destinacija u regiji.

From Herz with Love prvi je festival moderne i elektronske glazbe lociran u Mostaru, a proizašao je iz dugogodišnjeg predanog promicanja kulture od strane kolektiva ROOF AW. Tijekom proteklih godina, kolektiv ostvario je značajne rezultate, a na tim temeljima prije tri godine razvio se novi festivalski brend koji okuplja najistaknutija imena domaće i regionalne elektronske scene te privlači kako domaće tako i strane posjetitelje.

Za sve ljubitelje kvalitetnih žanrova elektronske muzike pripremljen je nevjerojatan i bogat lineup, a imena brojnih izvođača koji krase ovogodišnji Herz bit će uskoro otkrivena na službenim Instagram i Facebook stranicama festivala.

"Očekujte fenomenalne nastupe, vrhunski zvuk i ambijent te ritmove Herza do jutarnjih sati na najljepšoj open air pozornici Hercegovine i festivalu koji slavi glazbu, ljubav i zajedništvo. Za više detalja o early bird tickets, kao i o lineupu ovogodišnjeg festivala pratite @fromherzwithlove na Instagram i Facebook stranici. Otplešimo zajedno treću rundu najsrčanijeg festivala u regiji", poručuju organizatori.