Muzika
237

Dino Merlin rasprodao zagrebačku Arenu

Klix.ba
Dino Merlin još jednom je potvrdio kako u Zagrebu doista uživa status megazvijezde. Koncert u zagrebačkoj Areni u subotu 03. decembra službeno je rasprodan!

"Neizmjerno sam ponosan. Hvala Zagrebe na priznanju i podršci koju mi dajete već nekoliko desetljeća. Ovaj koncert bit će za mene jedno veliko emotivno iskustvo i moje pjesme, koje ćemo svi zajedno otpjevati, neka budu jedan zajednički zagrljaj svih nas 20 hiljada ljudi u Areni. U ova teška vremena, pokažimo da ljubav ne poznaje granice", istaknuo je popularni kantautor usred posljednjih priprema za zagrebački spektakl.

Za iduću subotu u Areni Dino priprema osvježenu set listu koja će dati najbolji izbor iz njegovog bogatog opusa od preko 200 pjesama, ali i poseban produkcijski audio-vizualni doživljaj koji, pored brojnih hitova i evergreena, te vrhunskih muzičara u njegovom bendu, publici prenosi ono što Dino Merlin jest: karizmatična i jedinstvena muzička institucija koja suvereno vlada regionalnom scenom preko 30 godina.

Organizatori apeliraju na publiku da u Arenu dođu što ranije jer se očekuju ogromne gužve pred Arenom i u okolnim zagrebačkim kvartovima. Ulazna vrata Arene se otvaraju već od 19 sati, a koncert počinje tačno u 21 sati.

Svi VIP gosti (VIP lože, VIP saloni i VIP backstage) imaju osiguran besplatni parking.