Jedinstven događaj
25

Brown Sugar R'n'B 19. januara u sarajevskom Domu mladih

Klix.ba
Serijal Brown Sugar R'n'B jedna je od najuspješnijih klupskih priča u protekloj godini, a svoj prvi veliki event u 2019. godini rade pod etiketom Red Bull Music. Već za subotu, 19. januara, najavljen je specijalni Brown Sugar R'n'B event koji će biti održan u velikoj sali Doma mladih u Sarajevu.

Ovo je prilika za sve ljubitelje r'n'b i hip hop muzike da uživaju u jedinstvenom ugođaju i najvećim hitovima uz ples i fantastičnu atmosferu.

Prostor Doma mladih za ovu priliku bit će posebno uređen, a party i sva oprema će biti postavljeni unutar centralnog plesnog podija. Unutrašnji krug u velikoj sali će biti preuređen u specijalni klub samo za tu noć. U posebno osmišljenom prostoru uz novu scenografiju, rasvjetu i zvuk publika će imati priliku da prisustvuje audiovizualnom setu koji nam priređuju domaćini Merakoon i DJ Soul. Za najavljenih rekordnih šest sati zabave potrebno je i osvježenje koje će se naći na cocktail baru gdje će jedan od najboljih cocktail majstora iz regiona praviti zanimljivi show za publiku i miksati egzotične koktele.

Broj gostiju na eventu će biti ograničen pa će se na događaj moći ući sa pozivnicama, dok će u prodaju u narednim danima biti pušten ograničen broj ulaznica.

Nesumnjivo, pred nama je nesvakidašnja R'n'B noć u Sarajevu koja obećava vrhunski ulazak u 2019. R'n'B godinu. Ako je suditi prema najavama ekipe iza Brown Shugar R'n'B, koja planira 20 evenata u ovoj godini u klubovima širom BiH, onda bi 2019. stvarno mogla biti r'n'b godina.