Uz prateći spot
575

Bokser i muzičar: Svestrani Arman Ličina predstavio novu pjesmu "Moet"

Klix.ba
Bokser i fitness model porijeklom iz Crne Gore Arman Ličina jučer je publici predstavio spot i singl koji nosi naziv "Moet".

Ličina živi u Luksemburgu, gdje se aktivno bavi kick boksom. Sredinom 2019. godine odlučio je zakoračiti na muzičku scenu, na koju se "upisao" pjesmom "Barakuda". Na prvom singlu su s njim sarađivali muzičari i autori Jala Brat i Buba Corelli.

"Želja mi je izgraditi karijeru na Balkanu, odakle je moje porijeklo. Iako volim boks, muzika je jedna od mojih najvećih ljubavi i želim joj se još više posvetiti u budućnosti", kazao je Arman.

Na pjesmi "Moet" Arman se okušao u ulozi autora teksta, dok je muziku radio talentovani kompozitor i producent Senad Bislimi.

"Bilo je zahtjevno cijeli dan snimati u vrlo surovim uslovima. Dok smo radili na posljednjim scenama, s obližnjeg vrha naglo se spustila snježna lavina kojoj sam za 'dlaku' umakao. Kamere nam je zatrpao snijeg pa smo ostatak spota morali zabilježiti mobitelom. Taj adrenalinski 'udar' u meni je probudio još veću strast, što me natjeralo da pomjerim granice izdržljivosti. To je povezano s mojim karakterom. Pravi sam borac. Naučio sam se boriti za svoje mjesto još od malih nogu, vjerovao sam u snove i imao ideale od kojih nikada nisam odustao. Shvatio sam da je život lijep, ali često i nepredvidiv. Zato od života uzimam maksimalno i ponekad rizikujem", objašnjava mladi muzičar.

Svjestan je koliko je daleko moguće otići onda kada se izađe iz zone komfora.

"Siguran sam da možemo postići puno više od osrednjosti kojom se često zadovoljavamo, ali nas strahovi sputavaju. Ja volim adrenalin i testiram svoje mogućnosti u svim nivoima, i mentalnim, ali i fizičkim. Zato mi je ova avantura na planini Matterhorn prijala. U narednoj godini posvetit ću se radu na prvom studijskom albumu, a jedna od mojih želja je nastup u Sarajevu", zaključio je Ličina.