Vrhunska zabava
9

April uz Eminu Jahović, Lexington band, Nenu Murića i Željka Pervana u Coloseumu

Klix.ba
Coloseum Club u aprilu nastavlja sa zabavnim repertoarom, a april krase Željko Pervan, Neno Murić, Emina Jahović i Lexington band.

Najpoznatiji komičar i stand up majstor odlučio se na manje promjene u svom programu, te izlazi sa svojim novim stand up show-om naziva "Na hladnom betonu“ u kojem je opisao sav svoj život, od rođenja do današnjeg dana na svoj specifičan sarkastično – satirični način. Željko nastupa 5. aprila u 22 sata, ulaz košta 10KM dok je u rezervaciju uključena i konzumacija, a ona iznosi 30KM.

Već 6. aprila u 22 sata u Coloseumu vas čeka Neno Murić. Plesanje i pjevanjedo do kasno u noć, a zabava uz dobru hranu, društvo i piće je zagarantovana. Ne propustite najbolju zabavu u gradu, ulaz iznosi 10KM, a rezervacija sa konzumacijom 30KM.

Energični beograđani iz Lexington benda već 15 godina vrijedno rade i time su nedvojbeno postali jedan od najperspektivnijih bendova u regiji, a za uspjeh su zaslužne odlične pjesme poput: "Dobro da nije veće zlo“, "Pijane usne“, u kojima će sarajevska publika moći uživati! Ulaz košta 10KM, dok je rezervacija sa konzumacijom 40KM.

Mjesec će zaključiti nevjerovatna Emina Jahović, jedna od najpoznatijih i najuspješnijih pop pjevačica na Balkanu, prvi put sa sarajevskom publikom. Do sada je objavila pet uspješnih muzičkih albuma sa mnogobrojnim hitovima. Coloseum vam garantuje vrhunsku zabavu, a vi rezervišite svoje mjesto na vrijeme za 80KM,a u tu je cijenu uključena konzumacija i ulaznica. Broj mjesta ograničen, požurite po svoju ulaznicu koja košta 15KM.