{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Naordno pozorište Mostar najavljuje predstavu "Chick Lit"

6.12.2014. u 12:15
20
0
Naordno pozorište Mostar najavljuje predstavu "Chick Lit"
20
U četvrtak, 11. 12.2014. godine na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar, publika će imati priliku pogledati gostujuću predstavu "Chick Lit".


To je burleska koja prikazuje svijet novopečenih tajkuna i industrijalaca, neobrazovanu novu elitu, koja političkim i vjerskim manipulacijama, krađom i prisvajanjem društvene imovine, živi izvan stvarnosti koja se urušava ali i prijeti njihovom učahurenom ispraznom življenju. Predstava je upečatljivo kritički nastrojena sa jakom notom društvene angažiranosti.Autor teksta je Damir Šodan, za režiju je zadužena Tanja Miletić Oručević, a za scenografija i kostimografiju Lejla Hodžić.

U predstavi igraju Jelena Kordić Kuret, Robert Pehar, Velimir Njirić Pšeničnik, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Nedžad Maksumić, Diana Ondelj Maksumić, Igor Vidačković, Saša Oručević, Emir Spahić, Ivo Krešić, Angela Bulum i Ivan Skoko.Početak predstave je u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 10 KM možete kupiti na blagajni pozorišta ili rezervisati svakim radnim danom od 9 do 14 sati na telefon 036 550 128.Rezervacije ulaznica možete napraviti i preko e-maila: [email protected], te putem Facebook profila Narodno pozorište Mostar.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: