|

Memo Haljevac kao glumac u predstavi "Go, loš, ološ"

Memo Haljevac kao glumac u predstavi "Go, loš, ološ"
110
Klix.ba
14.11.2014. u 12:27
26
komentara
110

dijeljenja
Sulejman Haljevac Memo, poznati sarajevski slikar i pobjednik četvrte sezone "Farme", uskoro će se publici predstaviti i kao glumac.
Memo Haljevac (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba) Memo Haljevac (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)


U sarajevskom Bosanskom kulturnom centru 21. novembra zajedno s glumicom Ines Čengić premijerno će izvesti predstavu pod nazivom "Go, loš, ološ”, koja je djelo Envera Puške, a izvršni producent je Enes Kaltak.

Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba


Uvijek raspoloženi Haljevac, koji je glavni akter ove priče, ne želi otkrivati detalje predstave i poziva publiku da se 21. novembra sami uvjere u istinitu priču o životu umjetnika kroz satiru, protkanu erotikom.

Sa nedavno održane konferencije za medije (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba) Sa nedavno održane konferencije za medije (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)


"Uvijek sam želio da se okušam i u ovom vidu umjetnosti. Mislim da imam talenta, ali konačan sud će donijeti publika. Mislim da će predstava 'Go, loš, ološ', biti pravo osvježenje za publiku, jer je tekst veoma zanimljiv. Puška je odlično odradio svoj dio posla, a da sve bude besprijekorno organizirano potrudio se naš izvršni producent Enes Kaltak", kazao je Memo.

Dan poslije Sarajeva predstavu će moći vidjeti i publika u Goraždu.
Prijavi grešku


Komentari (26)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...