{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Majstor za zabavu premijerno na sceni Magacin Kabarea

12.11.2014. u 14:42
0
0
Majstor za zabavu premijerno na sceni Magacin Kabarea
0
Majstor za zabavu premijerno na sceni Magacin Kabarea
Premijerno na sceni Magacin Kabare, ove srijede predstavit će novi show Veče sa Tata Matom - majstorom za zabavu.
Novi član Magacin Kabarea koji se glumačkoj ekipi Magacin Kabarea pridružio u novoj sezonu kao majstor u Magacin Kabare Showu, Rijad Gvozden, ove srijede premijerno će se predstaviti kao majstor za zabavu u najnovijem cjelovečernjem showu Magacin Kabarea.

”Prije dva mjeseca pridružio sam se ekipi Magacin Kabarea. Svidio mi se pristup radu i otvorenost prema mladim glumcima koji Magacin Kabare. Publici Magacin Kabarea sam se predstavio u liku majstora u Magacin Kabare Showu i publika me odlično dočekala. Nakon prvog ciklusa Magacin Kabare Showa, likovi koji su se pojavili u Showu dobili su svoje cjelovečernje predstave, pa tako i majstor. Veoma se radujem premijeri i baš kako je Tata Mata majstor zabave, večeras zabave i smijeha neće nedstajati", izjavio je Rijad Gvozden, jedan od novih članova Magacin Kabarea koji će u liku majstora Jasmina zajedno sa kolegom Asimom, muzičarem Akijem predstaviti u novom showu Magacin Kabarea, Veče sa Tata Matom.

Nakon što se prošle sedmice predstavila Seka Reuf sa svojim pijanistom Neshom, ove srijede publiku u Caffe Clubu Gogo dočekat će pravi majstori zabave. Nakon nebrojenih radova na autoputu, u tržnim centrima, zatvoru, pozorištu i privatnim kućama, majstori su shvatili da im najbolje ide popravljanje raspoloženja. A kako će popraviti raspoloženje gostima u caffe clubu Gogo, saznat će svi koji se pridruže na večerašnjoj premijeri.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: