|

Majstor za zabavu premijerno na sceni Magacin Kabarea

Majstor za zabavu premijerno na sceni Magacin Kabarea
0
Klix.ba
12.11.2014. u 14:42
0
komentara
0

dijeljenja
Majstor za zabavu premijerno na sceni Magacin Kabarea
Premijerno na sceni Magacin Kabare, ove srijede predstavit će novi show Veče sa Tata Matom - majstorom za zabavu.
Novi član Magacin Kabarea koji se glumačkoj ekipi Magacin Kabarea pridružio u novoj sezonu kao majstor u Magacin Kabare Showu, Rijad Gvozden, ove srijede premijerno će se predstaviti kao majstor za zabavu u najnovijem cjelovečernjem showu Magacin Kabarea.

”Prije dva mjeseca pridružio sam se ekipi Magacin Kabarea. Svidio mi se pristup radu i otvorenost prema mladim glumcima koji Magacin Kabare. Publici Magacin Kabarea sam se predstavio u liku majstora u Magacin Kabare Showu i publika me odlično dočekala. Nakon prvog ciklusa Magacin Kabare Showa, likovi koji su se pojavili u Showu dobili su svoje cjelovečernje predstave, pa tako i majstor. Veoma se radujem premijeri i baš kako je Tata Mata majstor zabave, večeras zabave i smijeha neće nedstajati", izjavio je Rijad Gvozden, jedan od novih članova Magacin Kabarea koji će u liku majstora Jasmina zajedno sa kolegom Asimom, muzičarem Akijem predstaviti u novom showu Magacin Kabarea, Veče sa Tata Matom.

Nakon što se prošle sedmice predstavila Seka Reuf sa svojim pijanistom Neshom, ove srijede publiku u Caffe Clubu Gogo dočekat će pravi majstori zabave. Nakon nebrojenih radova na autoputu, u tržnim centrima, zatvoru, pozorištu i privatnim kućama, majstori su shvatili da im najbolje ide popravljanje raspoloženja. A kako će popraviti raspoloženje gostima u caffe clubu Gogo, saznat će svi koji se pridruže na večerašnjoj premijeri.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.