Zabavite se
14

Kinđur party na Sarajevo Oktobar Festu: Dođite u što šarenijem izdanju

Klix.ba
Prošlo je već dvije sedmice otkako je na platou Skenderija počeo prvi Sarajevo Oktobar Fest, koji je postao sinonim za najbolji provod u gradu. Bogat muzički program, više od 30 vrsta piva, brojne delicije sa roštilja upotpunjene su nahadnim igama, aktivacijama i tematskim večerima.

"Ono što nas posebno raduje jeste da se naši gosti zaista dobro zabavljaju na Oktobar Festu i da nam se svaki dan ponovo vraćaju, jer je pregršt razloga za to. Važno je napomenuti da imamo već dva sretna dobitnika koja šaljemo u Istanbul za Novu godinu, zahvaljujući našem sponzoru Carlsbergu. Svaki dan spremimo najbolju žurku u gradu, pa tako i ovog vikenda smo osmislili bogat program. Večeras se svi zajedno spremamo a Kinđur party i ovim putem pozivamo sve da dođu u što šarenijem izdanju i uživaju u nastupu Tremolo benda. Gosti sa najoriginalnijim outfit-om će bit nagrađen vrijednim vaučerima", rekla je PR festivala Semina Muminović.

Već sutra na Sarajevsko Beer Dayu posjetioce čeka još nagrada i nastup grupe ProRocks, zatim u nedjelju Selam Tufekčić, ponedjeljak Vis Club...

"Ukratko, jako puno je razloga da svratite na Sarajevo Oktobar Fest, a večeras vas čekamo u što 'šarenijem' izdanju", poručuje Muminović.