Film/TV
0

Završen muzički show "Nikad nije kasno"

Sponzorirani članak
Spektakularnim finalom završena je prva sezona muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno".

Pobjednici prve sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" su Nusret Orovčanin prema glasovima publike na Facebooku, Kale Dijamant prema odluci stručnog žirija i Goran Kukić koji je osvojio najviše glasova publike. Prema odluci stručnog žirija, koji je glasao po evrovizijskom sistemu, za pobjednika je proglašen Kale Dijamant koji je osvojio 134 boda.

Spektakularno finale održano je u dva televizijska studija na Košutnjaku. U studiju 1 nastupilo je 12 veličanstvenih kanditata koje je ocjenjivao stručni žiri Saša Milošević Mare, Snežana Đurišić, Sanja Ilić i Merima Njegomir. U studiju 5 domaćin Žika Jakšić ugostio je sve učesnike ove sezone i uručio nagrade pobjednicima. Tvorac najgledanijeg muzičkog takmičenja za starije pjevače tokom večeri je pričao kako sa kandidatima tako i sa podrškom, a u studiju je vladala prava navijačka atmosfera.

Tokom večeri proglašeni su najbolji pjevači u muzičkim žanrovima: domaća zabavna, strana zabavna, narodna i sevdah, stara narodna pjesma i starogradska muzika.

Tokom takmičenja publika je uživala u dirljivim životnim pričama kandidata, a za najljepšu ljubavnu priču nagrađena je Remza Lalović. Nagrada za najgledaniji video na Youtubeu pripala je Marku Žigmanoviću, nagrada za internacionalni doprinos Arnu Milhauzenu dok je Živojinu Kojiću Žići pripala statua za najstarijeg aktivnog učesnika.