Promo
0

Tradicionalna ljetna CineStar akcija, 31. jula film pogledajte za 2,5 KM

Ljeto je u punom jeku, školski praznici su počeli, baš kao i godišnji odmori. Savršen period da se provede vrijeme u druženju sa prijateljima i porodicom u opuštajućoj atmosferi.

U srijedu, 31.7.2019. godine je tradicionalni CineStarov "Dan za kino", dan kada ljetnu sparinu treba olakšati u klimatizirinanim kino dvoranama CineStar kina, a povoljnija cijena ulaznicaznači da možete povesti i veće društvo.

"Dan za kino" znači da ćete tog posebnog dana sve ulaznice u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini moći kupiti za samo 2,50 KM, a u ponudu su uključeni i aktuelni kinonaslove kao što su: Stuber, Festival straha, Lion king, Step up: Godina plesa te Spider-Man: Daleko od kuće.

"Zainteresiranost za "Dan za kino", raste iz godine u godinu, a tome svjedoče velike brojke posjetilaca koje ujedno i govore o regionalnom rekordu posjećenosti jednog kina u jednom danu u sedmici. "Dan za kino" organizuje se u svim CineStar kinima širom Bosne i Hercegovine. Cijena takođe uključuje i dodatke poput 3D, love box sjedišta, VIP sjedišta, dužina filma, te eXtreme",

Požurite po svoje ulaznice jer rezervacija za ovu super povoljnu akciju nema i obradujte nekoga odlaskom u kino, jer je to uvijek dobar izgovor za ugodan i kvalitetan izlazak. Više informacija, kao i kupovina ulaznica, moguća je već na blagajnama i online na: https://www.blitz-cinestar-bh.ba/dan-za-kino.

"Osim super povoljne akcije "Dan za kino", u CineStaru nema lošeg dana u sedmici. Ne zaboravite na Moju CineStar Srijedu i Family vikend, kada su cijene ulaznica najpovoljnije u svim CineStar kinima, a uskoro vam pripremamo i slatko iznenađenje u CineStaru 4DX Delta Planet u Banjoj Luci", pozvali su iz CineStara.

Uključite se u još jednu fenomenalnu akciju i osvojite gratis 2D ulaznicu u CineStaru 4DX Delta Planet Banja Luka. Do gratis ulaznice možete doći lako, pogledajte četiri filma, sakupite četiri zvjezdice i dobijate 2D ulaznicu na Stars Club Classic kartici, koju možete iskoristiti pri sljedećoj posjeti. Iskoristite i super popuste na kokice i piće.

Više informacija pronađite na: https://www.blitz-cinestar-bh.ba/poklanjamo-ti-ulaznicu.