Film/TV
0

Show Nikad nije kasno: Vrhunski muzički užitak

U nedjelju, 15.5.2016. od 21 sat u četvrtom krugu muzičkog showa "Nikad nije kasno" u programu OBN TV gledaoce očekuju izuzetni pjevači koji će pokušati i u ozbiljnijim godinama (45+) napraviti muzičku karijeru.

U novom izdanju showa "Nikad nije kasno" osim u vrhunskim interpretacijama gledaoci OBN TV-a moći će čuti i nove angedote takmičara veterana. Oni su već osvojili publiku svojom spontanošću, ali i životnim pričama i situacijama kroz koje su prošli. Tako ćemo saznati kako jedna greška u koracima može nekoga koštati čak i zatvora poput Milorada Pavlovića - Arse iz Vlasotinca koji je jednom zbog tuče u kafani platio visoku cijenu.

Mnogi nisu uspjeli na sceni i zbog nerazumjevanja porodice, a takvo iskustvo imala je Milica Veljović iz mjesta Leška na Kosovu koja se iz tog razloga nije aktivno bavila poslom koji je najviše voljela, pjevanjem. Njeno izvođenje pjesme "Sejdefu majka buđeše" dirnut će mnoge.

Predstavit će se i Marko Žigmanovića iz Subotice i Momir Jevtović-Šmeki iz Nikšića koji će izvesti pjesme Bijelog dugmeta. Poznati pevač Novica Negovanović pohvaliti će jednog od takmičara showa, Šefćeta Hamidovića - Ringa da je novi "kralj sevdaha". Gledaoci su odlučili da Ivana Petrovića - Ivka vrate u takmičenje. Ivko je oduševio gledaoce kao konobar, bibliotekar, ali najviše kao pjevač.

Nastupe veterana budnim okom prate, komentarišu i ocjenjuju članovi žirija u sastavu Saša Milošević - Mare, Snežana Đurišić, Željko Vasić i Miki Jevremović. Voditeljica showa je Dragana Katić.

Nikad nije kasno na programu OBN TV je u nedjelju 15.5.2016. od 21 sat.