Film/TV
0

Selim iz serije Elif: Nisam još spreman za brak

Sponzorirani članak
Selim iz serije Elif koju gledaoci u BiH mogu pratiti u programu OBN TV izjavio je da ne može biti u ljubavnoj vezi sa kolegicom Gülçin (Zejnep) jer su njih dvoje totalno različiti karakteri.

Emre Kivilicim, Selim iz najgledanije serije u BiH Elif, demantirao je sve navode da je u ljubavnoj vezi sa kolegicom Gülçin Tunçok, Zejnep iz istoimene serije. Gostujući u programu jedne turske TV stanice Selim je rekao da Gülçin poštuje kao kolegicu i da se super slažu, ali da njih dvoje ne mogu biti u ljubavnoj vezi. Emre je objašnjavajući razloge naveo da su njih dvoje toliko različiti da je apsolutno nemoguće zamisliti ih u ljubavnoj vezi.

"Gülçin hoće da su sve stvari uvijek na svom mjestu, da je sve lijepo složeno, ne voli neplanirana putovanja, a ja sve to smatram super stvarima koje stalno primjenjujem", kazao je Emre.

Podsjećamo, prije par mjeseci se pisalo da su Emre i Ilker u ljubavnoj vezi, a te priče su bile dodatno podgrijane njihovim stalnim zajedničkim odlascima u teretanu. Nedavno je i Melek iz serije Elif demantovala vezu sa glumcem İlker Gürsoy (Mmelih) tvrdeći da ima mnogo boljeg frajera.

Najpopularniju seriju u BiH na programu OBN TV gledaoci mogu pratiti svaki radni dan od 20 sati.