Film/TV
31

Prekinuto snimanje reality programa "Keeping Up With the Kardashians"

Klix.ba
Nakon što je starleta Kim Kardashian opljačkana tokom posjete Parizu zaustavljeno je snimanje popularnog reality programa "Keeping Up With the Kardashians", prenosi magazin Variety.

"Dobrobit Kim je sada fokus našeg rada. Nije donesena odluka kada će se snimanje nastaviti", kazao je glasnogovornik TV mreže E! koja prikazuje emisiju o životu familije Kardashian.

Dvanaesta sezona reality serije počinje se prikazivati 23. oktobra, a iz TV mreže E! nisu željeli otkriti koja sezona je snimana u trenutku kada je donesena odluka o prekidu produkcije. Ono što je poznato je da je porodica Kardashian početkom 2015. godine potpisala trogodišnje produženje ugovora sa ovom mrežom.

Prekid snimanja uslijedio je nakon što je u ponedjeljak u Parizu naoružana banda zarobila i opljačkala Kim. Svezali su joj ruke i noge i zaključali je u kupatilo, a potom odnijeli njen nakit i imovinu u vrijednosti većoj od 10 miliona dolara.

Iako nije fizički povrijeđena, Kim je veoma uznemirena ovim slučajem, a njen suprug Kanye West je prekinuo koncert kada je čuo šta se dogodilo.