Film/TV
0

Polufinalne emisije showa Neki novi klinci na OBN TV

Sve što je lijepo ima i svoj kraj. Kraj se polako bliži i najgledanijem i najpopularnijem muzičkom show programu za najmlađe Neki novi klinci.

OBN TV će u četvrtak, 2. juna 2016. od 20:50 sati, emitirati prvu polufinalnu emisiju showa Neki novi klinci, a u petak, 3. juna 2016. godine od 20:55 sati na programu je druga polufinalna emisija.

Show Neki novi klinci, koji gledatelji u Bosni i Hercegovini mogu pratiti u programu OBN TV, ulazi u finalnu fazu. Ovoga četvrtka i petka na programu su dvije polufinalne emisije. Talentirani klinci, koji pjevaju kao mali slavuji će svojim umiljatim glasićima pokušati što bolje interpretirati poznate pjesme i staviti žiri na velike muke. Finese sada odlučuju ko zaslužuje da ide do samog kraja.

Žiri, svih šestero članova, Ivana Selakov, Rada Manojlović, Milica Todorović, Bane Mojičević, Darko Lazić i Topalko i ove sedmice moraju biti na visini zadatka. Voditeljski tandem Ana i Milan i ovoga puta će svojim savjetima u posljednji trenutak takmičarima pomoći da zaborave na tremu i što bolje otpjevaju pjesme koje su odabrali.

U prvoj polufinalnoj emisiji u četvrtak nastupit će: Dragana Kostova, Marija Dragičević, Magdalena Kostić, Džejla Ramović, Emina Hrustić, Miona Laura Srećković, Mia Smiljanić, Nermin Handžić, Blagica Džundžurovska i Lidija Janković.

U drugoj polufinalnoj emisiji predstavit će se: Džejlana Herenda, Valentina Kuzmanović, Maša Smiljanić, Nemanja Stanković, Milica Čikarić, Belma Huseinefendić, Anastasija Rilak, Merjema Alihodžić, Milica Jokić i Menil Velioski.