Film/TV
9

Pogledajte trailer za film "Star Trek - Izvan granica"

Klix.ba
Distributerska kuća Una film predstavlja novi trailer za film "Star Trek - Izvan granica" čiji soundtrack potpisuje popularna i najprodavanija digitalna umjetnica Rihanna, koja iza sebe ima 215 miliona digitalnih pjesama širom svijeta i višesturko je nagrađivana u polju muzike.

"Star Trek - Izvan granica" će premijerno biti prikazan 21. jula u kinima: Cinema City Sarajevo, Kino Novi Grad Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka, Multiplex Ekran Zenica, Kino Kaleidoskop Tuzla, Kino Kozara Prijedor, Bioskop Andrićgrad Višegrad i Kino Theatre Busovača.

Željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Gene Roddenberry, a ponovo oživio J.J. Abrams 2009, vraća se s rediteljem Justinom Linom ("Paklene ulice") koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprisea i njegove neustrašive posade.

U filmu "Izvan granica" posada broda istražuje najudaljenije predjele neistraženog svemira, gdje će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.

Vezani članci