Film/TV
0

Neki novi klinci na OBN TV: Spoj emocija i talenta

Sponzorirani članak
Prva emisija četvrtog kruga muzičkog takmičenja Neki novi klinci OBN TV na programu je u petak, 13.5.2016. od 20:50 sati.

U petak od 20:50 sati na programu OBN TV počinje četvrti krug najgledanijeg muzičkog showa za najmlađe, Neki novi klinci. Neki novi klinci djeci daju priliku da pokažu šta znaju. Kako se približava kraj takmičenja, klinceze i klinci su sve bolji i bolji. Žiri nema nimalo lagan zadatak, od najboljih, jer su najbolji došli do četvtog kruga, odabrati najbolje.

Gledaoci će i ovoga petka moći da čuju veliki broj sjajnih glasova i velikih potencijala i sigurno je da se među njima krije neka velika zvijezda koja će žariti i paliti u godinama koje dolaze. Druženje, međusobna podrška i prijateljstva nastavljaju da se razvijaju iza pozornice, a to najbolje znaju voditelji Ana i Milan.

Roditelji, ukoliko mislite da se u vašem djetetu skriva pravi muzički talent i buduća estradna zvijezda, prijavite ga na audiciju jer Grand Produkcija i OBN TV organizuju nove audicije za takmičenja Zvezde Granda i Neki novi klinci za sezonu 2016/2017.

Audicije će se održati u sljedećim gradovima: Petak 20. maj – Banja Luka – Dječije pozorište Republike Srpske Subota 21. maj - Tuzla –Dom mladih Petak 27. maj – Zenica – Hotel Dubrovnik
Subota 28. maj – Sarajevo – OBN TV

Iskoristite svoju priliku da se takmičite u najgledanijim muzičkim show programima regiona. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak tačno u podne.