Film/TV
32

Dejana talk show i ovog vikenda na OBN TV

Sponzorirani članak
Dejana talk show u subotu donosi životne priče žena koje su pobijedile rak dojke dok je nedjelja rezervisana za priču o životu koji je vođen notama.

Rak dojke je najčešće maligno oboljenje žena, a i jedno je od najčešćih malignih oboljenja uopšte. Danas se ova bolest može uspješno liječiti, posebno ako se otkrije u ranom stadiju. Oktobar je mjesec posvećen upravo borbi protiv raka dojke sa već prepoznatljivim simbolom, ružičastom mašnicom. Subotnje izdanje Dejana talk showa posvećeno je povećanju svijesti o značaju ranog otkrivanja raka dojke i podršci ženama koje su se već suočile sa ovom bolešću. Gošće Dejane Rosuljaš su pogledale smrti u oči, ali joj nisu dozvolile da ih pobjedi, u toj borbi one su slavile.

Ukoliko ste se nekada zapitali šta predstavlja primarnu stvar u vašem životu, da li ste spremni da žrtvujete sve za ostvarenje cilja te koja je žrtva vrijedna ostvarivanja trenutne želje, sna ili opsesije i koja je cijena takvog izbora, budite uz Dejana talk show u nedjelju. Dejanini ovonedjeljni sagovornici o tome mogu najbolje posvjedočiti. Oni su zbog muzike, koja je njihova strast, ljubav i posao bili spremni da žrtvuju i ono što većina nikada ne bi žrtvovala.