Ljetno osvježenje
82

Promo / Promocija u centru Sarajeva: Nova Vita ponovo osvježila građane

Najveća domaća kompanija za proizvodnju instant napitaka Pak Centar danas je obradovala sve one koji su se zatekli u ulici Maršala Tita u Sarajevu i osvježili vitaminskim napitkom Nova Vita. Građani su imali priliku da se uvjere u kvalitet napitka i uživaju u degustaciji uz ljubazne promoterke. Za sve one koji se u ovom trenutku nisu zadesili u Sarajevu, svoje osvježenje Nova Vita mogu pronaći na policama trgovačkih centara širom BiH.

Kompanija je i na ovaj način pokazala kvalitetan domaći instant napitak koji je rezultat dugogodišnjeg rada i proizvod kojeg su potrošači prepoznali.

"Nova Vita je osvježavajući bezalkoholni multivitaminski instant napitak obogaćen sa 9 vitamina neophodnih za uravnoteženo funkcionisanje organizma. Napitak je dodatak prehrani koji dopunjuje ili potpuno nadoknađuje nedostatak vitamina u organizmu. Zahvaljujući praktičnim pakovanjima, osvježavajući i zdrav napitak je uvijek na dohvat ruke, a može se konzumirati na poslu, s društvom u kafiću, kod kuće, na izletu i u svim drugim prilikama", poručuju iz kompanije.

Više informacija na faceebook i Instagram stranici.

Iz kompanije Nova Vita poručuju: "Osvježenje koje tajnu krije, Novu Vitu svako pije“