biznis
2

Posljednji dan prodaje ulaznica za regionalnu e-Business konferenciju "Konverzija"

Danas je posljednji dan prodaje ulaznica za "Konverziju", a ostalo je tek nešto više od 20 ulaznica. Pored odlične ideje i vrhunskog marketinga, za to je zaslužna i impozantna lista predavača. „Konverzija“ je uspjela da okupi najbolje među najboljima iz tri polja djelovanja.

Prije dvije sedmice smo objavili najavu "Konverzije" - prve regionalne e-Business konferencije koja u fokusu ima internet marketing, odnose s javnošću, kreiranje sadržaja i uspješne e-Business priče. Tada su organizatori rekli da se nadaju da će uspjeti, a sada već znamo da će "Konverzija" biti jedna od najinteresantnijih IT konferencija ove godine u BiH.

Keynote, tj. uvodna predavanja, će držati iskusni internet marketing stručnjaci Istok Pavlović i Nedim Šabić. Mnogi su plaćali veoma skupe ulaznice za cjelodnevne treninge koje su držali njih dvojica pojedinačno, a na "Konverziji" ćemo imati priliku da čujemo savjete i iskustva obojice.

Iz PR svijeta slušaćemo predavanja PR stručnjaka koji su dobili nagrade za svoje PR kampanje, a to su Nemanja Đurić (Coca-Cola) i Zinka Bardić (Madison Consulting). Uz njih će novosadski profesor Dragan Varagić i Sarajlija Tarik Kapetanović zaokružiti predavanja o odnosima s javnošću. Interesantna će biti i panel diskusija „Šta uraditi kada zabrljamo?“. Poslušaćemo uspješne priče mladih internet poduzetnika, kao i stručnjake za stvaranje prodajnih tekstova, poslovnih blogova i viralnih priča. Marketing predavanja će biti o Facebook i Google Adwords oglasima, efektivnim growth hacking metodama, kao i predavanjem o zaradi putem Google Adsense-a. „Više znanja u manje vremena do sada još nisam vidio. Uspjelo nam je ono što smo sami smatrali skoro nemogućim – da okupimo najbolje među najboljima i da im dopustimo da nesebično podijele znanje koje su godinama sakupljali. Izuzetno nam je drago što nismo pogriješili u procjeni tržišta, jer ljudi zaista žele da učestvuju na ovakvim konferencijama“, rekao je jedan od organizatora, Nemanja Krecelj, za Klix. Ukoliko želite jednu od preostalih 20 ulaznica, organizator čitaocima Klixa nudi 20% popust sa kuponom "FINALE". Posjetite www.konverzija.org, odaberite ulaznicu po želji, kliknite na „kupi ulaznicu“, popunite osnovne podatke i u sljedećem koraku ukucajte kupon te završite narudžbu.