Od 4. novembra
41

Novi program lojalnosti "Premium card Astra i Borovo"

Od ponedeljka, 4.11.2019, najveći bosanskohercegovački lanci trgovina Astra i Borovo počinju sa realizacijom loyalty programa.

Radi se o programu koji će kupcima omogućiti pristup brojnim pogodnostima i uštedama prilikom kupovine na web-shopu astra.ba.

Da podsjetimo, u prodavnicama Astra i Borovo kupcima su dostupni brendovi velikih imena svjetske modne scene poput: Weekend MaxMara, MaxMara SPX Code, Leisure, MaxMara Studio, Max&Co, LIU∙JO, Guess i Guess by Marciano, Desigual, Sisley, PINKO, Twinset, ESCADA, HugoBoss i Boss, FURLA, Giuseppo, NeroGiardini, Tamaris, Geox, S. Oliver, Marco Tozzi, FABI, Pretty Ballerinas, Toscablu, Loriblu, INBLU i IMAC.

"Premium Card Astra i Borovo je novi program lojalnosti, pažljivo kreiran i osmišljen da našim novim i postojećim kupcima omogući kvalitetnu uslugu, dostupnost, raspoloživost i sve dodatne benefite koje mogu ostvariti iz udobnosti vlastitih domova. Na ovaj način nastavljamo da unapređujemo kvalitet naših usluga i njegujemo partnerski odnos sa našim kupcima", poručuju nam iz ove grupacije.

Novi program lojalnosti Premium Card Astra i Borovo omogućava online korisnicima i posjetiocima web-shopa astra.ba da prilikom svake kupovine ostvare benefite koje će moći koristiti za naredne kupovine. Kao bonus, Astra i Borovo su pripremili specijalan popust od nevjerovatnih 20% na najnoviju kolekciju, koji se može realizirati do ponoći 3.11.2019.

Više detalja o učlanjenju i benefitima programa lojalnosti Premium Card Astra i Borovo možete pročitati na linku.