Vitaminski napitak
138

Promo / Nova Vita osvježila Sarajlije: Uspješna promocija Pak Centra

Sponzorirani članak
Kompanija Pak Centar je svojim brendom Nova Vita danas obradovala sve one koji su se zatekli u ulici Ferhadija u Sarajevu i donijela im osvježenje vitaminskim napitkom.

"Kroz ovu aktivnost kompanija se još više približila domaćim potrošačima i dokazala kvalitet svojih proizvoda. Za sve one sve one koji se u ovom trenutku nisu zadesili u Sarajevu, svoje osvježenje Nova Vita mogu pronaći na policama trgovačkih centara širom BiH", poručili su iz Pak Centra.

Kompanija je i na ovaj način pokazala kvalitetan domaći instant napitak koji je rezultat dugogodišnjeg rada i proizvod kojeg su potrošači prepoznali.

"Nova Vita je osvježavajući bezalkoholni multivitaminski instant napitak obogaćen sa devet vitamina neophodnih za uravnoteženo funkcionisanje organizma. Napitak je dodatak prehrani koji dopunjuje ili potpuno nadoknađuje nedostatak vitamina u organizmu. Postao je prepoznatljiv i omiljeni domaći brend koji se proizvodi u sedam okusa: narandža, limun, zova, grejp, brusnica, energy i izotonični napitak Sport. Zahvaljujući praktičnom pakovanju, osvježavajući i zdrav napitak je uvijek na dohvat ruke, a može se konzumirati na poslu, s društvom u kafiću, kod kuće, na izletu i u svim drugim prilikama", naveli su u saopćenju iz Pak Centra.