Sarajevo Waves
23

Promo / Igraonica Waves: Nezaboravan dječiji rođendan u prirodi

Dječija igraonica "Waves" smještena u ilidžanskom naselju Otes, u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa Sarajevo Waves na prvom spratu, prlagođena i osmišljena da djeca kroz igru uče i razvijaju intelektualne sposobnosti, odnedavno je pokrenula proslavu dječijeg rođendana u prirodi.

Igraonica Waves nalazi se u prekrasnom prirodnom okruženju, u kojem djeca kroz igru istražuju svoju okolinu, pretvaraju i transformiraju svijet oko sebe, pokreću avanture i na taj način razvijaju kreativnost i svoje kognitivne sposobnosti. Baloni, zmajevi, lopte veselih boja, tobogani i dječiji osmijesi daju posebnu notu šarenila i ugodnog osjećaja u prirodi.

Rođendan kao iz bajke u prirodi podrazumijeva maskote, interaktivne igre za djecu, muziku, ples, zabavu, edukativni dio, tortu, karaoke i mnoge druge aktivnosti po želji i dogovoru sa mališanima i roditeljima.

Pored redovnih aktivnosti igraonica pruža i edukativne radionice, balet, karate, učenje engleskog jezika, a najnovija aktivnost je proslava rođendana u prirodnom okruženju.

Više infomacija na facebook stranici ili kontakt telefon: 00387 60 301 11 15.