{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


2 programa po cijeni 1 – samo ovog vikenda na ITAcademy i BusinessAcademy

25.11.2016. u 08:13
0
2 programa po cijeni 1 – samo ovog vikenda na ITAcademy i BusinessAcademy
0
2 programa po cijeni 1 – samo ovog vikenda na ITAcademy i BusinessAcademy
Ako ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam unaprijediti karijeru, sigurno ste se našli u dilemi „šta bi bilo bolje”. Da li da naučim nešto o dizajnu ili da se okrenem programiranju? Da li da se opredijelim za PR ili za marketing? Šta bi bilo unosnije za mene: SEO ili PPC oglašavanje?... Ali, da li ste razmišljali o tome da naučite oba?
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
ITAcademy i BusinessAcademy pokrenule su akciju povodom Black Friday dana (Crni petak), koji je širom svijeta poznat po velikim rasprodajama i sniženjima.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj akciji, svi zainteresovani koji se prijave za školovanje na jednoj od ove dvije institucije, pored izabranog jednog programa, moći će da pohađaju još jedan, i to potpuno besplatno. Akcija traje samo od 25. do 27. novembra, zato iskoristite priliku da po cijeni jednog programa steknete znanja i međunarodno priznate certifikate za čak dva programa ovih cijenjenih ustanova.

Da iskoristite ovu specijalnu akciju na ITAcademy, prijavite se ovdje, a za BusinessAcademy na ovom linku.

Kombinacija znanja za siguran uspjeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa, kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristili su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što su priželjkivali.

Nerijetko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne vještine iz 3D modelovanja, dok web dizajneri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz znanja stručnih IT vještina, često potrebne i vještine u upravljanju IT projektima i IT biznisa.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju poznavati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Android Development + iOS Development Program
● Preduzetništvo + Menadžment projekata
● Microsoft Administration + Linux Administration
● Content & SEO + Print & Graphic Design
● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje
● Java Development + Software Engineering

Više o programima možete saznati na sajtu ITAcademy i sajtu BusinessAcademy.Vještine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT i biznis vještina nemaju problema sa zaradom. Tako, prosječna plata programera dostiže 2.000 KM, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične vještine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primjene usvojenih znanja, na ITAcademy i BusinessAcademy stručni predavači polaznicima prenose svoje iskustvo i pripremaju ih za rad na konkretnim radnim mjestima.

Da podsjetimo, akcija Black Friday traje od 25. do 27. novembra i samo u ovom periodu možete upisati dva programa na ITAcademy i BusinessAcademy po cijeni jednog. Ako želite da se usavršite za više IT oblasti, prijavite se ovdje, a ako ste zainteresovani za razvoj svojih poslovnih vještina, pošaljite prijavu preko ovog linka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: