Dječak van životne opasnosti
5

Neriješeni imovinski problemi uzrok trostrukog ubistva u Loparama?

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Višegodišnji neriješeni imovinski problemi, navodno, uzrok su teške porodične tragedije koja se sinoć dogodila u Loparama, u kojoj je penzionisani policajac Dragan Đokić počinio trostruko ubistvo, ranjavanje dječaka, te pokušao samoubistvo, nezvanično saznaje Fena.

Još uvijek nezvanične informacije govore da je Dragan Đokić (56) krvavi pohod počeo oko 18 sati ubistvom Mare, supruge svog brata Mile Đokića, a zatim ubio njuhovog sina i suprugu, Miru (36) i Dražena (39) Đokića.

Ranio je i njihovog 13.godišnjeg sina, V.Đ., pucajući iz automatske puške u dječakove noge, a zatim je pokušao da izvrši samoubistvo.

Dječak je prebačen u bijeljinsku bolnicu i van je životne opasnosti. Ubijeni Dražen i Mira imali su i kćerku, ali nije poznato gdje je ona bila u momentu ovog trostrukog ubistva.

"Dragan Đokić je suprugu svog brata Mile Đokića ubio u ulici Cara Dušana ispred pošte u Loparama, a zatim u stanu ubio njihovog sina i snahu te ranio njihovog sina, a zatim pokušao sebi da oduzme život pucajući iz automatske puške sebi u glavu", potvrdila je glasnogovornica CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Policija i dežurni tužilac su izvršili uviđaj, a u toku je i istraga o uzrocima koji su doveli do ove teške porodične tragedije.

Nakon što je počinio zločin, pa pokušao samoubistvo, Dragan Đokić je, nezvanično, bio živ.