Showbiz
3

Playboyeva zečica pretukla fudbalera Ashleyja Colea

Klix.ba
Playboyeva zečica Carla Howe pretukla je bivšeg engleskog fudbalera Ashleyja Colea udarivši ga nekoliko puta pesnicom u lice. Na prstu joj je bio veliki prsten tako da je bivši fudbaler primio jake udarce.

Cole je i bivši momak Carline sestre blizanke Melisse, a napala ga je jer se, kako je rekla, prema ženama odnosi kao da su smeće.

Incident se dogodio u londonskom noćnom klubu Tramp gdje je prisustvovala zabavi rep zvijezde Drakea.

"Pokušao mi se unijeti u lice i nisam znala šta se dešava. Pomislila sam kako će mi se nešto loše desiti i instinktivno sam ga udarila nekoliko puta u vilicu dok sam nosila prsten na ruci. Niko me nije zaustavio i mislim da je to zbog njegove loše karme. Uradila sam to za svoju sestru kojoj je napravio mnogo problema. Zaslužio je to", rekla je zečica.

Melisa i Carla
Melisa i Carla

Ovo nije prvi put da se Cole našao u problemima nakon zabavljanja s modelima. U junu prošle godine sportista je bio pod istragom zbog sumnji da je napao Donatellu Panayiotou nakon što ga je prijavila da ju je gađao staklom.

Prema navodima The Star magazina, Carla i njena blizanka Melissa borile su se za Coleovu naklonost nakon što se razveo od Cheryl jer je stalno varao. Izabrao je Melissu s kojom je proveo dvije noći u kući u kojoj je živio sa Cheryl, ali veza nije potrajala.