Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu izložiti i mrtve ruse koji su platili glavom za ove trofeje.
Ovo je sve uništeno sa jeftinim dronovima i anti tenkovskim minama. Šta će se tek desiti kad prorade ozbiljna oružja i nuklearni arsenal. Od Zapada će samo ostati pjesak pretopljen u staklo.
gooUser 905,znamo mi i bez tebe da nisi ćovek, nažalost imaš ljudski oblik, i to je jedino od ljudskosti koju imaš,jado,jadni.
Realno ovo je uglavnom već otpisano staro gvožđe koje su neke zemlje prije otpisa poslale Ukrajincima. Prave igračke su tamo gdje trebaju da budu...
Ovo je poruka " Svi skupa, udruženi! Ne možete ništa! " Putin.. samo je pokazao da smo mi vec u 3. Svijetskom Ratu.
Isto divljaci, hvale se sa par komada željeza a pobjegli od Kijeva i Harkova ko miševi.
Rusija je zasluzila da nestane
Sto nekazete koliko vam je ljudi poginulo,i sta ste naoruzanja izgubili
Što ti nekažeš da si ne pismen.
posle
Hahahaha joj rusa da ih nema trebalo bi ih izmisliti
Cirkus za sirotinju iz rossie
Sve ovo stoji ali Ruski narod tone i tone...umjesto da budu u vrhu svega po resursima koje imaju oni imaju standard ispod Hrvatske milione narkomana i alkosa 200.000 poginulih i ekonomiju koja kleca...vidit ces slika Rusije za 10 god,kao Eu 1990...nazalost Ruskog naroda koji je u velikoj vecini protiv ove agresije.
Pa, Rusija i par bliskoistočnih zemalja i jesu u vrhu po bogastvu resursa. Problem Zapada je što po Rusiji i Iranu ne može, kao po Bliskom istoku, otimati te resurse za male pare. Zbog toga danas plaćaš ovu cijenu energenata, koja će biti sbe veća i veća.
vuče vuče,povučeš me vuče
Putin 😎
Ja nisam čovek, ja sam vuk. Ja ne pričam i ne pišem, ja zavijam. Ne zavijam što me je strah, ne zavijam što sam besan. Zavijam da bi me čuo čopor moj, da bi me čuli vukovi, da bi me čula vučica, da bi me čuli vučići, da se okupi čopor moj. A kad se okupi čopor moj, bojte se psi!"
vuče vuče bubo lenjaa 😂😂