Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako talentovan ali nije pametan kosarkas. CIm ga neko stisne on se raspadne. Odbrana katastrofa, zato ne igra! Kad pomiskim da je to nas najbolji kosarkas 🫤
U vaznim mecevima vrlo tanak, skoro uvijek tada odradjuju jaci igraci. musa je ok u laganim mecevima kada se glavni igraci odmaraju.
MVP španske lige tanak?!
Prva utakmica play offa - Musa igrac utakmice, druga - Kampaco, treca - Jabusele. U Realu sa 9 igraca koji mogu biti uvijek MVP on je najbolji strielac. Sinoc su ga odmah udvajali i nije dobro odgovorio na to. Toliko o jakim utakmicama
Kako završiše Partizan i Zvezda, ekipe iz zemlje košarke?
Nazalost,psiholski nedorasto,boji se prodora,sto je njegovo najjace oruzje.Ako ga malo trener skloni,onda totalno padne. Najvjerovatnije ce morati ici iz Reala!
najvjerovatnije ti nemas pojma
Btw,gledam Real zbog Muse i veoma budem radostan kad odigra dobro! Malo je upao u krizu!
nekonstantan drama. real dosta rotira, promjena sredine je opcija
Nažalost igrač za male utakmice
Idemo do titule Musaa