Šest medalja
28

KBS Titanium najuspješniji klub na trećem dijelu državnog prvenstva LK i PF

E. B.
Proteklog vikenda završen je treći dio državnog kickbokserskog prvenstva u Sarajevu u disciplinama low kick i point fighting.

Na ovom takmičenju učešće je uzelo 49 klubova, a Klub borilačkih sportova Titanium iz Usore je imao stopostotan učinak kada su osvojene medalje u pitanju.

Naime, Titanium je predstavljalo šest takmičara i svih šest je osvojilo medalje.

Jasmina Merdić, Kanita Muminović, Kenan Smaka i Ismir Kovač su osvojili zlatne medalje, Mehmed Hodzić je osvojio srebrenu, a Adin Marušić bronzanu.

Titanium je proglašen za najuspješniji klub državnog prvenstva u ringovnim disciplinama low kick.

"S pravom se možemo i dalje nadati uspjesima sa velikih sportskih takmičenja. Čestitke takmičarima na rezultatu i trenerima Elvedinu Dubravcu i Nerdinu Fejzoviću na pripremi takmičara. Zahvaljujemo se na stručnoj pomoći Remziji Šetiću, Aldinu Avdiću, Tariku Zolotiću, fizioterapeutu Samiru Smailbegoviću i Adinu Begiću. Ovo je ujedno bila i posljednja provjera pred odlazak u Tursku na Svjetski kup (15. 5. - 20. 5.), gdje će naš tim uzeti učešće sa dva takmičara, nakon toga nas očekuje reprezentativni nastup na Prvenstvu Balkana u Crnoj Gori (30. 5. - 2. 6.)", poručili su iz Titaniuma.