Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam Xiaomi 13 prezadovoljan . Leica kamera nije samo dzaba natpis kao što neko misli .
šklopa
Kupio ga, i vratio ... Dva puta na servis slao, koji je u Bijeljini (ovlasteni Xiaomi servis) magli mu kamera. Xiaomi izjava.. pazi ovo. Natural phenomenon! Da magli kamera. Telefon je fkt dobar ali druze! 1500€ telefon i da magli! Kao moras izvaditi sim tray snimati u 8k satima i ostaviti tako da ispari,hahaha....novo!!
truba
KInescina,rok upotrebe 1 godina
Kinesko smece, reklame, spywares, nema sta nema.
mozda je prije 6 7 godina xiaomi bio ulozeno-dobiveno. sad ove njihove mobitele od 6 7 stoja bolje zaobici
Dopunjavanje novog telefona. Uffff
ljudi ne kontaju da je ovo kapitalizam i da ti niko nece nista prodat za male pare, pa tako ni ovaj kinez neda svoj telefon, ali nije ni toliko lose za ovu cijenu. sta hoces iphone 14 za 800
Kupovao xiaomi telefone zadnjih 5-6 godina. U pocetku bio prezadovoljan. Onda platis telefon 800KM i dobar je godinu. Smece, sporo i puno reklama. O kameri da ne pricam, ostala ista od pocetka.
4ta godina kako imam xiaomi.... Katastrofa. Bugovi koji su bili tu prvi dan nikada nisu rijeseni. Kamera je sranje, softver sranje ali procesor je ekstra i jedini razlog zasto nisam zamjenio za neki samsung. Pricam o telefonu koji je po izlasku kostao 600 $>
Koristim xiaomi godinama ne Kontam o kakvim reklamama govoriš? Jedino ako si kupio xiaomi za indijsko/kinesko tržište a ne model namjenjen Evropi.
Jebba vas tehnologija, kao da nam djeca nisu vec dovoljno zaglupila
Nisu glupa od tehnologije, vec od manjka odgoja
kinez ko kinez ;)
Balkanac ko balkanac