Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta joj to fali??? Pa zensko je??? Ne treba valjda da ima zadnjicu kao muskarac??? Savrseno prirodno i normalno.
Ne znam za druge gradove ali kod nas u Sarajevu ima vrlo respektabilnih policajki koje ne zaostaju za njihovom kolegicom sa slike. Nadam se samo da fizički izgled prati i sposobnost u poslu a svakako je lijepo vidjeti tu smjenu generacija u policiji, do prije 10 godina nisi mogao vidjeti na ulici spremnog policajca/policajku a sada je to dosta drugačije.
znači po toj logici tebi je spremna i sposobna ako je zadužila hlače broj-dva manje da bi guzica došla do izražaja? pa jel izašla u grad da se reklamira ili u smjenu?
Sta je tu zgodno ko god je zivio u Holandiji zna da su guzovi u Holandjanke u krave simentalke
Treba nam vise ovakvih tema za raspravu...draze su mi.od politike :)
Zar je moguće da u tekstovima na Klixu sve pršti od hrvatskih izraza! Pa ovo ni hrvati ne razumiju jer mijenjaju izraze svaki ponedjeljak! Daj se malo uozbiljite ovako se nije nikada pričalo u BiH a pogotovu ne u Sarajevu osim možda u vrijeme Francetića!?
Ne valja kad je dobra, ne valja kad je losa. Nije se rodio ko je narodu ugodio.
Sylvia Van Der Anal, specijalista za kabinske preglede navijača 😄
Da je što više ovakvih policajki
kun je me helpen? ik heb een vrag over jouw kont, er is heel mooi ;)
Geen probleem jonge
Sve mi dodje da "goodbye bosnia", sve mi dodje da "high holandija" 🎶
Za ovog dole retarda hlače se biraju po veličini struka i dužini a ne po veličini dupeta...priroda majka je to tako je kako je neko ima više neko manje a neko i taman
nazad dobra,naprijed gabor🤔
Ne urekla se
Hej policijo hej policijo kriv sam i slobodan pritvorite me uhapsite meeeeeee..... al samo ovakve policajke
Je li u miniću ili u hlačama ? Uniforma tako izgleda, a to što je žena zgodna to je drugo.