Povodom rođendana
17

Salma Hayek podijelila fotografije s Penelope Cruz s početka karijera, evo koliko su se promijenile

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Penelope Cruz nedavno je proslavila svoj pedeseti rođendan, a tim povodom Salma Hayek objavila je njihove zajedničke fotografije među kojima je i ona iz 1999. godine.

Naime, Cruz i Hayek tada su i dalje bile na začecima svojih karijera, a ono što je zanimljivo jeste da glumice skoro da se nisu promijenile od te fotografije.

Spomenuta fotografija nastala je na premijeri filma "Dogma" u New Yorku 1999. godine, a pored nje u objavu je uključen i fotografija s Oscara iz 2000. godine te još jedna iz 2005. godine.

Uz fotografije je Salma prijateljici i kolegici uputila i emotivnu čestitku: "Sretan rođendan Penelope. Hvala ti Bože što si poslao anđela na Zemlju prije nekoliko posebnih godina. Svi mi čiji su se putevi s njom ukrstili znamo da nam je ona život učinila ludim, uzbudljivim, smislenim, inspirativnim i s toliko ljubavi nas naučila šta znači solidarnost i odanost".

"Hvala tebi, Penelope, za male anđele koje si rodila na ovom svijetu. Ti si izvanredna žena, a svake godine sve više", zaključila je svoju poruku glumica.

Cruz je svoj rođendan proslavila posjetivši koncert Bad Bunnyja, a podijelila je i fotografije sa zabave koja je uslijedila, a kojoj je prisustvovala upravo Hayek, ali i mnoge druge poznate ličnosti.

Među njima bili su i Rosalia, Robert De Niro, Matt Damon, Maggie Gyllenhaal, Ricky Martin, Pedro Almodovar kao i Adam Driver.