Zvijezda "One Tree Hilla"
23

Predivna Sophia Bush napokon pronašla sreću u ljubavi, ovaj put sa ženom: Konačno sam prodisala

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Simpatična glumica Sophia Bush, najpoznatija je po ulozi Brooke Davis u seriji "One Tree Hill" prošle godine je objavila da se razvela od Granta Hughesa nakon samo 13 mjeseci braka. Sada je pak otkrila da je sreću pronašla u vezi sa ženom.

"Sjećam se trenutka kada mi je suprug čestitao godišnjicu braka na Instagramu. Kada sam vidjela tu objavu, potpuno sam problijedila. Prijatelji i obožavatelji tada su mi neprestano pisali da izgledam sretno međutim nisam osjećala ništa. Cijeli dan sam imala osjećaj da svi čekaju moju objavu punu ljubavi i zahvalnosti. Sjela sam, odabrala sliku, i napisala lijepu priču o ljubavi i sreći i stišala unutarnji glas koji mi je govorio suprotno. Objavila sam fotografiju, otišla u kupaonicu i povratila", ispričala je Bush za Glamour magazin na čijoj se posljednjoj naslovnici i nalazi.

Nakon razvoda započela je terapiju s grupom žena koje su govorile o svojim problemima u braku i domovima. Činilo se kao da ih je svakim danom sve više, a među njima, pojavila se i Ashlyn Harris, bivša američka nogometašica, koja je također bila u procesu rastave od bivše supruge.

Zajednica kojoj su tada obje pripadale, spojila ih je na neočekivan način. Skupina žena djelila je zajedničke trenutke tuge, sreće i novog početka. Iako nije očekivala da će pronaći ljubav u takvom sustavu podrške, dogodilo se sasvim spontano i prirodno.

Bush priznaje kako ju je Ashlyn ponovno vratila u život.

"Zaljubljenost u nju, zacijelila je neke moje rane iz djetinjstva i vratila mi bliskost s vlastitom majkom. Uz nju sam naučila ne samo preživjeti, već i napredovati."

Iako kaže ne voli činjenicu da se mora izjasniti kao pripadnica LGBTQ zajednice u 2024., svjesna je da zbog sve veće agresije prema zajednici koja se događa u posljednje vrijeme, mora koristiti svoj glas u tu svrhu.

"Doživjela sam toliko sigurnosti, poštovanja i ljubavi u ovom okruženju, kao da je čitav život to moj jedini i pravi dom. Znala sam oduvijek da je moja seksualnost fluidna, ali sada sa sigurnošću i bez podsmjeha mogu reći da sam zaljubljena u ženu. I da se osjećam sretnijom i mirnijom no ikada. Trebalo mi je 41 godina da dođem do ovog osjećaja", istaknula je glumica.