Profesor i student
227

Komičan susret Enisa Bešlagića i Senada Bašića: "Važno je da se guramo"

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Enis Bešlagić podijelio je simpatičan video sa svojim profesorom, glumcem Senadom Bašićem, a njihov razgovor mnoge je nasmijao.

Bešlagić je na društvenim mrežama podijelio snimak druženja s Bašićem, a tom prilikom ga je upitao je li zadovoljan kakav je on kao njegov student.

"Vidi, dobar si student i karta ti je 50 KM, onda ja kao profesor moram zapravo imati kartu od 100 KM. Je l' tako?", našalio se Bašić pri ovom susretu.

Bešlagić je iskoristio priliku da najavi nove projekte Bašića, a pozivajući pratitelje da ga zaprate našalio se kako je sad došlo vrijeme da vidi "kako je kad student pogura profesora".

"On je mene pogurao ovako kako me naučio, a sad malo mi vraćamo", kazao je Enis, a Bašić je dodao: "Važno je da se guramo".

Podsjetimo, Bešlagić posljednjih dana rasprodaje dvorane u regiji sa svojom autorskom predstavom "Da sam ja neko", a samo u Sarajevu zakazao je šest termina.

Predstava je sačinjena od dvije forme, a to su monodrama i stand up komedija. On se ovim putem predstavio s nizom anegdota iz vlastitog života i izuzetno bogate umjetničke karijere.