Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da kazes koji su to pucali.
Srbi sa Vlepekare, pričao je Škija vazda o tome
Goran je 1990 trazio od intelektualaca da vise raja glasa. mimo nacionalnih stranaka ali nazalost samo ih je bilo 3% glasova na izborima.Ko je god glaso za nacionalne gofno mu ko kuca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Brega što stariji sve više baca na pretke iz Zagorja i CG ..
Goran je 1990 trazio od intelektualaca da vise raja glasa. mimo nacionalnih stranaka ali nazalost samo ih je bilo 3% glasova na izborima.Ko je god glaso za nacionalne gofno mu ko kuca.
Brega sve živo konta, sve razumije al nikako da dokuči i kaže ko je to pucao na njegov grad, ko je granatirao 1400 dana i pobio 12000 civila u gradu. Sva duboka filozofska misao mu je u malom prstu, sve civilizacijske kao vrijednosti i širina koju kao ima jer je iz miješanog braka, oženio Bošnjakinju Blabla... al nikako evo 30 godina da kaže ko nas bre napade???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brega nerise titati.
Sad pročešljaj koliko je trajao rat u Bosni, a koliko NATO bombardovanje Beograda. Koliko je djece ubijeno u Bosni, a koliko u Beogradu. I koga je Bosna bombardovala?! Iz koje se države na koju državu napalo? Šta je Haag presudio? I ako imaš muda, možeš javno da iskažeš svoj stav o tome 🤷‍♂️
E I ja im " Da izvines... mater s...."
Nisu ga sarajlije opkolile nego oni kod kojih si pobjegao
Brega glavni glumac i zena mu glavna glumica. Ja dobrog filma. Bolji od Severine.
Jbg., nije im uspjela njihova stvar, bez obzira što mu je Karađić odgovorio da 100% dobivaju.
Ajde nek je sve prošlo u redu pa makar.
A on se družio sa ekipom na brdima
Ne vidim razloga da se bombardovanje srpskih vojnih i infrastrukturnih ciljeva od strane NATOa stavlja u isti koš da Vukovarom, Sarajevom ili sličnim stratištima. Džaba vam trud..., neće proći!!!
Uopce ne kuzim zasto je otisao u bg umjesto u zg kao svi normalni ljudi.
Sve to znas, sve si to dozivio, osjetio ! I kakva nula od covjeka treba da si, kakva nula od karaktera treba da si, pa da ne stanes na pravu stranu istine, vec da se priklonis chetaljima da sa njima radis i da za njih radis. Dzaba ti sve, bio si i ostao jado i fukara!
baš potresna priča,samo je potresnija o onima koji nikada ne dočekase kraj rata
Šta to novo Goran ima za reći? Ne bih na koncert ni da mi se dobro plati.
K'o da će nastupat' u Sarajevu, tako priča
Rekao jednom tako jedan vrli pjesnik Frenkie: "ja nisam pi#ka ko Bregovic".