2. juna u Domu mladih
0

Ranko Rajović u Sarajevu na prvoj regionalnoj konferenciji za roditelje "Sretno rasti"

N. O.
Glavni grad BiH će 2. Juna okupiti niz stručnjaka o temama iz oblasti roditeljstva na prvoj regionalnoj konferenciji "Sretno rasti" koja će se održati u Domu mladih.

Konferencija je namijenjena svim trudnicama, mamama i tatama, kao i svima koji žele biti informisani o aktuelnim temama iz područja roditeljstva I izazovima s kojima se danas susreće veliki broj roditelja.

Specijalni gost na konferenciji će biti dr. Ranko Rajović, autor NTC sistema učenja koji se primjenjuje u više od 20 država Evrope. Jedan je od najtraženijih predavača u oblasti roditeljstva na Balkanu, a iza sebe ima preko 100 održanih seminara širom svijeta, od Australije do Evrope.

Pored Ranka konferenciju će obogatiti i na njoj govoriti Magdalina Janković, Milena Buđevac, Duško Ilijević, Milena Kostić, Kosana Tojić I mnogi drugi stručnjaci iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Na platou Doma mladih, za najmlađe posjetioce, biće organizirane edukativne radionice pod nazivom "Zeleno rasti uz dm", koje će se provoditi u suradnji s Tinker Lab školom i KJKP Rad. Cilj radionica je educirati djecu o važnosti ekologije i recikliranja kroz kreativne i edukativne aktivnosti.

Organizaciju ovog velikog događaja i inicijativu za unapređenje roditeljstva i odrastanja djece preuzela je marketing agencija Media Magnet, a sve detalje konferencije možete pronaći na sretnorasti.com.