Objekat nove generacije
160

Stambeno-poslovni kompleks Blue-Dreams: Novi koncept stanovanja u naselju Grbavica

Stambeno-poslovni objekat Blue-Dreams
Stambeno-poslovni objekat Blue-Dreams
U sarajevskom naselju Grbavica u ulici Hercegovačka počela je izgradnja novog stambeno-poslovnog kompleksa Blue Dreams koji sadrži 41 stan, tri nivoa garaža sa 65 garažnih mjesta, 31 ostavu i gotovo 500 kvadrata poslovnog prostora.

Investitor ispred Senigor grupe je sarajevska kompanija Infragroup. Atraktivna lokacija i savremeni koncept gradnje privukao je veliku pažnju i interes i prije početka izvođenja radova.

Kako ističe direktor kompanije Senigor Sadat Begić, zahvaljujući lokacijskoj izdvojenosti, ovaj objekat u centru grada nudi osjećaj privatnosti i mirnog života, a sa druge strane i blizinu svih bitnih sadržaja.

"Blue Dreams inspiririsan je mišlju o izgradnji ne samo stambenog objekta, nego izgradnju cjelokupnog urbanog kompleksa koji bi ponudio sve uslove neophodne za potpuni mir i idilu porodičnog života. Upravo zahvaljujući spoju dva navedena segmenta, smatramo da je Blue Dreams uistinu potpuno novi koncept stanovanja, a time i sjajna lokacija za poslovne korisnike", kaže Begić.

Dodaje da kompleks Blue Dreams dizajnom spaja eleganciju, udobnost i praktičnost na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu, pružajući ljudima osjećaj privatnosti i mira, dok su u srcu dinamičnog grada.

Stambeno-poslovni objekat Blue-Dreams
Stambeno-poslovni objekat Blue-Dreams

"Kompleks pruža izvanrednu povezanost s glavnim dijelovima grada. Baščaršija je udaljena oko četiri kilometra, a centar Skenderija je na svega oko dva kilometra udaljenosti. Škole, vrtići, parkovi, kao i aerodrom, sve je to na sasvim pristojnom udaljenosti od kompleksa i što je veoma bitno direktno povezano modernom saobraćajnicom kojom ide trolejbuska linija", dodaje Begić.

Kada je u pitanju način gradnje, iz kompanije Infragroup ističu da će raditi sa vrhunskim materijalama uz savremene tehnološke procese i inovacije koji će novim stanarima omogućiti moderan način stanovanja.

Stambeno-poslovni kompleks Blue Dreams gradi se najkvalitetnijim materijalima i biće opremeljen uređajima najboljih domaćih i svjetskih proizvođača. Svijetla visina stanova je 2,8 metara, svaki stan će imati podno grijanje, a izvor energije su toplotne pumpe. Stanovi će biti opremljeni i Smart Home sistemom za automatsko upravljanje uređajima. U stanovima će se moći vršiti kontrola temperature zasebno u svakoj prostoriji.

Stambeno-poslovni objekat Blue-Dreams
Stambeno-poslovni objekat Blue-Dreams

"Naš je moto da u sektoru gradnje, kvalitet gradnje podignemo na takav nivo, da naše kupce dobijamo u najvećoj mjeri preporukama onih koji su već kupili našu nekretninu. Smatramo da je zadovoljstvo kupca naše najsigurnije ulaganje u budućnosti", govori Begić.

S obzirom da su kupci već prije početka gradnje iskazali interes, iz kompanije Infragroup pozivaju zainteresovane da im se pridružite na individualnoj prezentaciji gdje će imati mogućnost detaljnije se upoznati sa ovim jedinstvenim projektom.

Predviđeno trajanje kompletnog projekta je 18 mjeseci.

Potencijalni kupci više o samom projektu kao i tlocrtima budućeg kompleksa mogu se informisati putem web stranice www.infragroup.ba, a za sve dodatne informacije mogu pisati na mail [email protected] ili putem brojeva telefona +387 61 100 923 i 387 62 992 401.