Bezbrižno i sigurno
33

Putujute uz policu Putničkog zdravstvenog osiguranja SARAJEVO-OSIGURANJA d.d. Sarajevo

Putničko zdravstveno osiguranje SARAJEVO-OSIGURANJA d.d.
Putničko zdravstveno osiguranje SARAJEVO-OSIGURANJA d.d.
Planirate putovanje? Bezbrižan odmor počinje ugovaranjem putnog osiguranja.

Putovanja su postala potreba, a ne luksuz. Izvanredan su način da istražite svijet i upoznate nove kulture i ljude te steknete neprocjenjiva iskustva. Međutim, putovanja mogu biti nepredvidiva i često dolaze s izazovima, uključujući i zdravstvene probleme.

Stoga je važno imati odgovarajuće Putničko zdravstveno osiguranje kako biste zaštitili sebe i svoju porodicu od neočekivanih troškova i stresnih situacija koje vam se mogu desiti.

SARAJEVO-OSIGURANJE d.d. Sarajevo ima bogato iskustvo u osiguravanju putnika i nudi sveobuhvatan paket osiguranja koji je od suštinske važnosti za svakog putnika.

Osigurajmo ono najvažnije - naše zdravlje

Upravo za to nam služi polica Putničkog zdravstvenog osiguranja.

Za sve, koji za vrijeme boravka u inostranstvu žele imati kvalitetno i pouzdano osiguranje koje je dostupno 24 sata i 365 dana u godini. Osiguranje koje će vas brzo i efikasno zbrinuti ako vam se desi nepredviđena zdravstvena neprilika, koje će fleksibilno riješiti vaš odštetni zahtjev u maksimalno brzom roku i refundirati novac koji ste platili za ljekarske usluge, lijekove, prijevoz ambulantnih vozila pa čak i troškove repatrijacije ukoliko osigurana osoba umre u inostranstvu ili ako se osiguranik ne može vratiti sam uslijed osiguranog slučaja u mjesto prebivališta. Osiguranje koje će za vas garantirati i platiti iznos u vaše ime.

Ostvarite 20% popusta na svaku ugovorenu online policu, brzo i jednostavno

Putničko zdravstveno osiguranje SARAJEVO-OSIGURANJA d.d.
Putničko zdravstveno osiguranje SARAJEVO-OSIGURANJA d.d.

Vaše vrijeme je dragocjeno, stoga je važno olakšati proces osiguranja za Vaša putovanja. Uz SARAJEVO-OSIGURANJE d.d. Sarajevo, možete brzo i jednostavno zaključiti online policu Putničkog zdravstvenog osiguranja u samo nekoliko klikova. Pronađite ga na stranici www.sarajevoosiguranje.ba/pzo/.

Osiguranje otkaza putovanja

Državljani Bosne i Hercegovine putuju na daleke destinacije radi godišnjih odmora. Svima se može dogoditi da se suoče s neočekivanim situacijama koje mogu rezultirati otkazivanjem ili prekidom planiranog putovanja.

Uložili ste dosta novca jer su cijene aranžmana za daleke destinacije dosta visoke i pitate se šta dalje? Kako proći sa najblažim finansijskim posljedicama?

U takvim trenucima, polica osiguranja otkaza putovanja postaje izuzetno važna.

SARAJEVO-OSIGURANJE d.d. Sarajevo nudi policu osiguranja od otkaza putovanja u vrijednosti Vašeg aranžmana. Na ovaj način naši dragi osiguranici su zaštićeni od neprijatnosti koje mogu uzrokovati otkaz ili prekid putovanja.

Osiguranje avio karte - jedinstveno na tržištu osiguranja

Obzirom da je praksa je da se avio karte rezervišu mnogo prije samog putovanja postoji mogućnost nepredviđenih situacija kad smo primorani otkazati avio kartu. U tom slučaju na scenu stupa SARAJEVO-OSIGURANJE d.d. Sarajevo sa svojom policom osiguranja avio karata.

Osiguranje prtljaga

Često se dešava na daljim putovanjima usljed čestih presjedanja i kratkih perioda transfera da se prtljag zagubi. SARAJEVO-OSIGURANJE d.d.Sarajevo i u tim situacijama nudi rješenje policom osiguranja prtljaga.

Za više informacija o Putničkom zdravstvenom osiguranju SARAJEVO-OSIGURANJA d.d. Sarajevo posjetite njihovu web stranicu https://www.sarajevoosiguranje.ba/pzo/ ili ih kontaktirajte putem Vibera ili WhatsAppa na broj 061 499 211.

Sretan put i najljepše uspomene želi vam SARAJEVO-OSIGURANJE d.d. Sarajevo.

Preko 75 godina sa Vama.