Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u SCC pranje auta 22KM. Kao da je Dubai Mol. I da, prao jednom tamo i nikad vise - tada jer sam morao u frci… A kvalitet nula bodova. Namrgodjeni, nekulturni i nesposobni radnici
Bio u frci da pere auto? To samo može da znači da si išo po neku mačku 😆😆 bravo momak
Nek si ti omastio brk a biće para 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma pusti šuplju, radnik Binga u rs ima za nekoliko stoja veću platu od radnika Binga u FBiH, eto koliko znači uvećan minimalac u rs od 900 KM,za razliku kod nas u FBiH od 619 KM Trojka je slagala radničku masu u FBiH pričom o minimalcu od 1000 KM pred izbore
Da, ali ako tebi zbog povećanja minimalca skoče cijene, kirija i usluge, nemaš od toga ništa. Minimalac se ne povećava odokativno i zaokruženo, nego se mora napraviti komisija za minimalnu platu, koja mora niz indikatora uzeti u obzir, pa reći, minimalac je 785,43 KM, a ne ko njivu osenklat šicanjem preko lopate i bubnut dvije stoje iz vedra neba.
ko ti je to slagao za Bingo bgt? i ovi jos sto lajkaju? tacno se vidi da valjate gluposti i pisete nebuloze...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako god okreneš opet su im niže cijene nego kod nas u Sarajevu i FBiH ! Još je kod nas manja/niža minimala plata !!!!!
Idu plate do 1200 km
dodigov smrdljivi brlog, jadni su normalni ljudi
neka je luksuz poskupio
Jest da nema para, jest da nista ne valja al zato smo ponosni srbi, na otadzbini i sve je dobro.
Bas si retard!
Bošnjaci pravoslavne vjeroispovijesti koji sebe od 19 vijeka nazivaju Srbima su danas skloni inaćenju ali ostali Bošnjaci svih vjeroispovijesti ne trebaju padati na provokacije.
Odvadite malo, samo malo...
A sute o tome da se minimalac ne obracunava u manjem bosanskohercegovackom entitetu kao u vecem.
Dabogda vam poskupilo sve 10 puta, crknite sirotinjo
U Sarajevu su ove cijene ima i vise od 5 godina. Neke stvari su i skuplje. Musko sisanje je 10 KM ima haman 10 godina. Kafa u prosjeku 2.5 KM vise od pet godina itd
Ono bi da lafo ratuje a ni za kifle nemaju hahahahahahaha 😂😂😂😂😂,tisina ba cetnici,dodjite tobe dok jos imate vremena
Plata minimalna skočila za 28%, a cijene se digle za 10%. Sirotinja sa minimalcem ne pere auto u autopraonica već na samouslužnoj sapere i ne peru odijela u kemijskim čistionama. Klixe ne seri sa svojim analizama.
Nenad Stevandić veoma zabrinut: Ide teško vrijeme! Spajaju se dve prljave stvari... On je u objavi na X nalogu naveo da je "prva fetva koju je NATO preko Šmita i bošnjačkih institucija naložio sudu BiH u procesu protiv Dodika. Druga je, prema objavi Stevandića, rezolucija o Srebrenici kao buduća batina protiv Srba uopšte.
za Srbe i jeste batina
Propade sve. Licitacija za prodaju imovine „Mehanike“, kćerke firme Fabrike glinice „Birač“, propala je jer nije bilo zainteresovanih kupaca. Nova licitacija biće za mjesec dana, a cijena pada na trećinu procijenjene vrijednosti.
Samo da dodje Lidl. Sve će biti drugačije. Spustiće oni svi cijene. Moraju jer sirotinje je najviše. Jeste - sirotinje, jer ako novu platu dočekaš sa 100 KM u džebu sirotinja si, nisi srednja klasa.
Sirotinja nek se vrati tamo odakle je došla da ne bi bila sirotinja.
u Lidlu 5 radnika rade ko crnci za 10 radnika Binga i zato im je plara vecca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ekonomski experti sve