Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li rekli da te pare koje dijele pred izbore NISU njihove? Zagrabe od svih građana kroz poreze i kredite pa daju nekima, koje oni odaberu. Njihovim ljudima. Trgovina uticajima. Nikome ništa ne davati, ko je sposoban opstaće a ko propadne nije ni bio sposoban i treba propasti, davanjem tuđih para samo se stvaraju ovisnici o sadaki.
Razvijaju oni svoje prijatelje, poznanike, posebno bližu rodbinu! Kada zatreba para, ide "program za razvoj", samo se nigdje ne vidi šta su do sada razvili?!
Cijelih 27 miliona? Vise potrosite na reprezentacije kojekakve...
BOLJE IZDVOJITE ZA POVECANJE PENZIJA I PLATA MINIMALNI A NE NA ŠAKICU DA DAJETE NE MINIMALNA PLATA 1500 KM A PENZIJA 1000 KM MINIMALNA ODE VAM NAROD PA NECETE MOČI PENZIJE ISPLATITI IDU LJUDI VANI...
Pa penzioni fond se puni jednim djelom iz te iste male privrede. Kad ona propadne onda tek nece biti za isplate.
Troši Niko kao niko.
Ovo za gazde,a nemoze minimalna plata od 1000 km,za gazde netreba set fiskalnih reformi,pi.ka vam mate.ina.
vise od 27 ili skoro 28???!?!?!??!?!?!?!
Malim firmama? Maloj privredi? Pa to i dijete zna šta su te pomoći! VELIKA PRIVREDA NAM PROPADA! Elektroprivredu BiH ste sveli u ravan prošle godine kao nikad otišli u minus 140 miliona KM, a kako govore analize i prvi kvartal 2024. je isto u dubiozi.