Promo
0

EOS MATRIX u Mostaru prodaje dvoetažni poslovni prostor, objavljen javni poziv

EOS MATRIX d.o.o. Sarajevo poziva sve zainteresirane kompanije i fizička lica na javni poziv za dostavljanje ponude ekskluzivnog poslovnog prostora na dvije etaže, ukupne korisne površine 1.470 m2, u funkciji wellnessa s pratećim sadržajima i opremom, koja se nalazi na prestižnoj lokaciji u Mostaru.

"Predmetni poslovni prostor predstavlja savršen spoj elegantnog dizajna i funkcionalnosti. Impresivna građevina nudi ekskluzivni prostor idealan za različite poslovne svrhe, od kancelarija visokog profila do modernih wellness sadržaja.

Smještena na prestižnoj lokaciji, ova poslovna nekretnina pruža ne samo estetsku privlačnost, već i praktičnost koja odgovara potrebama suvremenog poslovanja. Prostrani i dobro osvijetljeni prostori pružaju opuštajuće okruženje, dok visokokvalitetni materijali i luksuzni detalji dodaju notu elegancije.

Osim toga, objekat je opremljen opremom za wellness sadržaje, saune, bazen i razne kozmetičke tretmane. Parking prostor, lako dostupnost javnom prijevozu i blizina važnih poslovnih i administrativnih centara čine ovu lokaciju idealnim izborom za vaš poslovni uspjeh", naveli su iz EOS MATRIX-a.

U blizini samog objekta nalaze se hoteli, tržni centri, kafići i restorani.

Više informacija možete potražiti na sljedećem linku.

Zainteresirani ponuditelji ponudu mogu poslati putem pošte u zatvorenoj koverti na:

EOS MATRIX d.o.o. Sarajevo Ulica: Trg solidarnosti 2A, 71000 Sarajevo Rok za dostavljanje ponude je 16.5.2024.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na broj +387 63 005 270 ili putem mail adrese [email protected].

"EOS MATRIX uspješno posluje od 2011. godine u Bosni i Hercegovini nudeći besprijekorno i personalizirano iskustvo koje nadmašuje transakcije - radi se o pretvaranju snova u stvarnost.

Bilo da ste iskusni investitor ili prvi put kupujete nekretninu, EOS MATRIX je tu da pretvori vaše želje u stvarnost. Otkrijte svijet mogućnosti, podržan od strane tima posvećenog vašem uspjehu. Otvorite vrata vaše budućnosti", navode iz EOS MATRIX-a.