Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od kud vam novac gospodine da pravite tolike zgrade...pa pred rat ste radili u drvosjeci...gospodin odgovara...pa malo rat robe pa mir tenderi putem stranke pa dilanja narkotika...sve po zakonu..
Nipadija i pranje novca
a žalili su se za Tower zbog vjetrokoridora
Samo vi pucajte vertikalno, gurajte jadnike u te gajbe. Te dvije jadne ulice jedva propuste ovo saobraćaja što imamo, sad zamisli kad se dodaju svi ovi stanari sa vozilima. Parking, ulaz, izlas, uspori, stani, bit će bajno proći toda. Trebali su im dati dozvolu da četiri nebodera naprave, i nije mi jasno što ne opale 30 ili 40 spratova, pa može se, zna se. Fuj bagro jedna kakav ste urbicid napravili, stoko seljačka.
kada odes na web stranicu pisu o sebi:”Emam doo vodeca građevinska firma za stanogradnju u BiH…” Kada odes na boniteti.ba i pogledas bonitetni izvjestaj kaze: broj uposlenih = 1. Osnivacki kapital (znaci cime garantuju za avas koji im date) = KM 2.000
Idioti.
Jel ovo Hasanovo maslo?! Nastavio gdje je Koldzo stao??? Prokleti bili svi, koji ubijaju ovaj grad za sitni sicar..
Horor
Na ocigled grade stanove koje 90% ljudi ne moze kupiti ni kreditom nego iskljucivo narkokarteli i politicari uvezani s njima
Ćao ugodnom šopingu u Mercatoru do daljnjeg.
kažu 7 000 kvadrat u izgradnji
Koldžo uzeo pare za ono ruglo od Tauera, uzeo je i za ovo i ko zna šta još vrijeme će pokazati svoje
Tužilaštvo uhapsite korumpirane službe urbanizma općine Novo Sarajevo dok nisu potpuno uništile grad.
Korumpirane službe urbanizma općine Novo Sarajevo treba tužilaštvo i SIPA pod hitno pretresti. Desna strana Miljacke u općini Novo Sarajevo nema ni jednog parka ni zelene površine za građane.
Šta rade korumpirane službe urbanizma općine Novo Sarajevo to nije humano. Ovo je klasični urbicid.
Bravo trojkasi, mislio sam da ste kakva takva promjena ali moj glas nećete više dobiti. Konjakovic je ovo najavio pričom kako nema nijednog krana u Sarajevu
trojka aBd ponovo❤️🇧🇦💪🏻
Kazu u izgradnji cijene od 5.000 za velike kvadrature do 7.000KM za male, parking 35.000KM. Ko vise kupuje kada ni kredit podici ne mozes zbog duzine otplate?
narkokartel pere pare
Kupio sam stan 126m2,unaprijed na drugom spratu. Radujem se useljenju. Povoljna cijena za keš,450k.