Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil u zatvor a Ljerka na novu funkciju. Tako to radi Čobićevo i Dodikovo. pravosuđe.
Ko god glasa za ovu osobu neka se sjeti kako je Fadil, najbolji premijer Federacije strpan u zatvor a ova potpisnica i šef civilnoj zaštiti nije ni okrznuta! Kako to? Zar ste spali na takav novo da ste tu samo da ispunjavate želje Čovića Šta je sljedeće? Vukoja?..?
Tito i Elmedino, ojjj!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hahaha e moji bosnjaci, kartel vam se smije
Imenovana uz aminovanje i potpis trojkaških izdajnika na čelu sa narko Dinokijem. Fadila je strpao u zatvor ali Europol je ta karma koja ga je stigla. Sjetite se samo internih smjernica NiP-a koje su po vertikali proslijeđene članovima i botovima a cilj je bio laganje, uveličavanje broja žrtava od korone kako bi diskreditovali Novalića. #blacktie2
Senad Fejc organizirao Top intervju baš u vrijeme kada je išala "Istraga sedmice!" na Hayatu Ljudi su sve iznijeli crno na bijelo prepiske, DA GI PAMET STANE, DO KOJE MJERE IDE OVAJKARTEL!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ta dronfajla trebala zajedno,sa Novalicem u cuzu
Još jedan od dokaza da je HDZ sa SNSD vlasnik tužilaštva. Kojom zaslugom je ta gospođa manje kriva od Fadila pa se sad i nagrađuje. Isto tako ako su htjeli izbaciti SDA iz vlast trebali su i HDZ i SNSD. Ništa bolji nisu. Jel ima s njima kakvog napretka. Sve isto. Ne rješavaju se problemi u BiH na taj način. Sila naroda je najveća sa SDA ili bez. Većina demokratski opredjeljenog naroda će pobijediti i ove podvale i napade na Državu BiH.
Kažu ševio je Kokainković
Samo sa fotelje na fotelju fuj bagro mamu vam
Sad kad bi prebrojao vidio bi da su 90% na svim funkcijama agresori sto sa istoka sto sa zapada a ako ilo prica o ugrozenosti to su oni.
an f4k1ng blivabl
Ova zena je teski uhljeb. Čitav život iz fotelje u fotelju a rezultata nigdje. I mudro uvijek neke sporedne al dobro plaćene pozicije.
Trojka jel vas stid vaši glasača .
Sad ce kurs marke ojacati vrtoglavo.
TREBA JE U ZATVOR .LOPOVKINJA
TREBA JE U ZATVOR .LOPOVKINJA
ugrozba rvata
ona je zaštićens kao međed
Tito & Dino
Ugrozeni Covicevi UZP kadrovi dobijaju sve kljucne funkcije i istovremeno nas dave sa pricom o ugrozenosti i legitimnim predstavljanjem. 😠🤮