biznis
36

ATW kompaniju Air Serbia proglasio liderom na tržištu

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Vodeći globalni medij koji prati dešavanja u avio-kompanijama širom svijeta i komercijalnom avio transportu Air Transport World proglasio je Air Serbiju za lidera na tržištu avio kompanija za 2017. godinu.

Urednički tim ATW odabrao je avio kompaniju Air Serbia zbog njenog izvanrednog napretka tokom posljednje tri godine, koji je kulminirao u junu 2016. godine pokretanjem direktnih letova za New York, čime je Air Serbia postala jedina avio kompanija u jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za SAD.

Ais Serbia je prva avio kompanija iz regiona koja je dobila ovakvu nagradu na globalnom nivou, a prepoznata je zbog inovativnih proizvoda i usluga i dobrih poslovnih strategija koje su doprinijele da se razlikuje od konkurencije u Jugoistočnoj Evropi, dok u isto vrijeme širi svoju mrežu, unapređuje prihode, bazu klijenata i prepoznatljivost brenda, saopšteno je iz Air Serbije.

Nagrada za lidera na tržištu avio kompanija biće uručena kompaniji Air Serbia na 43. ATW dodjeli godišnjih nagrada za dostignuća u avio-industriji na gala večeri koja će biti održana 28. marta u New Yorku.

Air Serbia počela je sa radom kao nacionalni avio prevoznik Republike Srbije u oktobru 2013. godine.