Nove informacije
27

Hrvatski teniser Borna Ćorić pozitivan na koronavirus

K. H.
Foto: Borna Ćorić (Dino Stanin/PIXSELL) (Foto: EPA-EFE)
Foto: Borna Ćorić (Dino Stanin/PIXSELL) (Foto: EPA-EFE)
Načelnik Stožera civilne zaštite za Zadarsku županiju Šime Vicković potvrdio je da su još tri tenisera u Zadru zaražena koronavirusom, a među njima i hrvatski igrač Borna Ćorić, kondicioni trener prvozaraženog Grigora Dimitrova i trener Novaka Đokovića.
Ovu informaciju za Hrvatsku radio televiziju potvrdio je načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković, a osim Borne Ćorića zaraženi su Kristijan Groh i Marko Paniki .

Vicković je potvrdio da su 22 osobe testirane, odnosno da su to svi igrači, treneri i tim ljudi bliski teniserima, a da će za one koji su zaraženi biti organizovan smještaj, odnosno karantin u kojem će biti smješteni.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov jučer se u poslijepodnevnim satima povukao sa Adria Toura u Zadru, a uoči finale utakmice objavio je da je pozitivan na koronavirus, zbog čega je finalni meč otkazan.

Odmah nakon te informacije, svi teniseri osim Novaka Đokovića testirani su u Zadru, a prvi rezultati govore da su tri člana teniskih timova koji su boravili u ovom hrvatskom gradu pozitivna na virus Covid-19.