Opet napada
5

McGregor: Habib je ku*ica bez love, nakon svake runde se žalio sudiji

Klix.ba
Detalj s borbe između McGregora i Nurmagomedova (Foto: AFP)
Detalj s borbe između McGregora i Nurmagomedova (Foto: AFP)
Irski MMA borac Conor McGregor krenuo je u novu ofanzivu budući da je glasine o organizaciji bokserskog meča protiv Paulieja Malignaggija začinio porukom i nedavnom rivalu Habibu Nurmagomedovu.

"Pogledajmo kako to izgleda na papiru. Drag mi je Paulie Malignaggi. Ovo je naše javno prepucavanje do kojeg je dovela objava fotografije koja ga je uznemirila. Da, dobro ste pročitali, fotografija. Rekao sam mu u lice da prestane kukati i biti kuica. Borac ne smije biti. Ne budi kuica, nemoj kukati", rekao je McGregor, a onda udario po Habibu.

"Isto to rekao sam Habibu na kraju treće runde, moje runde. Svaku rundu je kukao sudiji, čak i u četvrtoj dok je bio u mount poziciji. Ako je neko u toj borbi trebao nešto reći sudiji, onda sam to bio ja u prvoj rundi. Četiri minute držao je moje noge bez ikakve aktivnosti. Međutim, borba je borba i jee mi se za to. Sudijama plaču samo kuice. Pokušavao sam zabiti prste u njegovu Adamovu jabučicu. Mnoge su osobe u borilačkom poslu, što sam u posljednje vrijeme shvatio, apsolutne kuice. Momci, znam da ste dekintirani, da ste bez love, ali nemojte biti kuice bez love", poručio je Conor dvojici boraca u stilu Floyda Mayweathera.

Inače, McGregor nije dobio borbu od novembra 2016. godine. U posljednjih pet mečeva ima omjer od dvije pobjede i tri poraza, uključujući i bokserski meč protiv Mayweathera.

View this post on Instagram

Let the record show. I like Paulie Malinaggi. Here is a confrontation between us regarding a picture he was upset about. Yes you heard that right. A picture. I told him here to his face. “Don’t be bitching.” Common knowledge I would think for a fighting man. Don’t be a bitch, bitching. The same thing I said to khabib at the end of round 3. My round. Don’t be bitching! Every single round bitching to the referee. He was even bitching in the fourth round from mount position. It baffled me. If anyone should have been saying anything to the referee, it should have been me in that 1st round. That round he held onto my legs for four minutes straight. With zero activity. But a fight is a fight who gives a fuck. Crying to the referee like a proper bitch. I was trying to dig my fingers into his Adams Apple. Many individuals in the fight business, I have learned lately, are absolute bitches. I know you’s are broke boys. But don’t be broke bitches.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on