Postavite svoje personalizirane postavke oglasa

Surađujemo sa partnerima za oglašavanje (uključujući Google) kako bismo vam pokazali oglase za proizvode i usluge koji bi vas mogli zanimati. Možete odabrati da li će se oglasi koje vidite na našim stranicama personalizirati odabirom jedne od dolje navedenih opcija.

Mi i naši partneri za oglašavanje koristit ćemo vaše podatke kako bismo vam pokazali oglase za koje biste mogli biti zainteresirani.
Zamolićemo naše partnere za oglašavanje da vam ne prikazuju personalizirane oglase. Imajte na umu da ćete i dalje vidjeti oglašavanje, ali će biti manje relevantno.


Postavke snimljene.
Napomena: ova podešavanja će se primijeniti samo na browser i uređaj koji trenutno koristite.


Koristimo kolačiće

Kolačići su zajednička značajka koja se koristi na gotovo svim web-lokacijama. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se preuzima na uređaj kako bi se web-lokaciji omogućilo prepoznavanje i pohranjivanje nekih informacija o vašim postavkama.

Koristimo kolačiće iz različitih razloga, uključujući i pomoć da ostanete prijavljeni na svoj Klix.ba račun, mjerenjem posjeta na našim web-lokacijama, prepoznavanjem i pamćenjem vaših postavki i prikazivanjem personaliziranih oglasa. Saznajte više o kolačićima i načinu na koji ih koristimo.