Brak nije za nju
1

Paris Hilton raskinula zaruke s vjerenikom Chrisom Zylkom

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Paris Hilton je odlučila prekinuti zaruke sa svojim vjerenikom jer je shvatila da on nije muškarac s kojim želi provesti ostatak života. Američki mediji navode da se par razišao prije nekoliko sedmica, a da je veza prebrzo napredovala za njen ukus.

"Ona je shvatila da on nije za nju te mu želi sve najljepše i nada se da mogu ostati prijatelji", rekao je izvor za Fox News.

Izvor je također naveo da se veza prebrzo razvijala te da je par prekinuo prije nekoliko sedmica.

"Shvatila je da se sve prebrzo odvijalo te da to nije prava stvar za nju. Sada putuje i promoviše svoje kreme i parfeme i želi mu sve najljepše te se nada da mogu ostati prijatelji", dodao je izvor.

Zylka ju je zaprosio u januaru dijamantskim prstenom u vrijednosti od 2 miliona dolara. Ona je tada medijima rekla da se osjećala sretno i da je odmah pristala na prosidbu te da je to bio najljepši prsten koji je ikada vidjela.

Paris nije javno komentarisala prekid, ali je u ponedjeljak objavila svoju fotografiju dok je u opisu navela: "Ono što ju je učinilo jačom jeste činjenica da ju je milion stvari povrijedilo, a ona nije govorila ni o čemu osim o sreći".